Våra städtjänster

Kontorsstädning
Hemstädning
Industristädning
Butiksstädning
Flyttstädning
Storstädning
Visningsstäd
Trappstädning
Feststädning
Byggstäd
Fönsterputs

Fönsterputs

ATT TÄNKA PÅ INNAN VI KOMMER OCH PUTSAR FÖNSTER: 
Vi ersätter inte persienner som ramlar ut, inte heller utslitna persienner i fall de går sönder vid normal användning. Alla möbler som hindrar framkomlighet ska flyttas så att vi kommer fram till fönstret. Sladdar och datorer ska vara säkrade på arbetsytan framför fönstret så att inget åker i backen. Om soffor och sängar står framför fönstret är det okej för vår del, så länge det är okej för er, att gå upp i dem. Vi tar så klart av oss skorna och försöker att i rimligaste grad täcka tyger så att vi inte sölar ner. Har ni någon dyrare eller känsligare möbel i närheten så informera om det, så särskild hänsyn kan tas. Se till att fönster kan öppnas utan att skära eller repa möblerna. Meddela även om fönstren är nymålade då det kan vara besvärligt att öppna dem. Ni får själv skära upp målarfärgen innan vi kommer. Gamla fönster som riskerar spricka när vi öppnar dem ska ni informera om innan vi startar arbetet då vi ej ersätter gamla fönsters glasrutor, även om det finns fönster med sprickor skall meddelas innan putsning. Detta gäller även om gångjärnen eller lister runt fönster inte är bäriga för att öppna utan risk för sprickor i glaset eller annan skada. Vi ersätter inga gamla fönster som går sönder vid öppning eller stängning.
Bokning & Frågor

Personlig hjälp i hemmet

Vi på Tillkvist Städ arbetar alltid för att du som kund ska känna dig trygg och säker när du väljer oss. Vår värdegrund är glädje, engagemang och trygghet. Idag är det dessvärre många personer som inte får all den hjälp de behöver. Då kan Personlig Hjälp vara ett alternativ. Antingen som ett komplement till en befintlig insats eller genom att få stöd överhuvudtaget. Har du behov av personlig hjälp i hemmet så kan du köpa tjänsten av oss med möjlighet till rutavdrag. Hjälp i hemmet kan t.ex vara:

  • Plocka fram julpynt, hänga upp garderiner, plantera om blommor, tvätta och stryka.
  • Hjälp vid promenader och enklare ärenden på vårdcentral, på bank eller i butik i sällskap med köparen.
  • Hjälp med betalning av räkningar, enklare matlagning, matning och högläsning
  • Att vaka över en förvirrad person för att förhindra att hen lämnar bostaden.

    Och mycket mer!

Sanering & Tömmning av dödsbo

Sanering

Sanering av en privatbostad betyder vanligtvis att något gått riktigt, riktigt snett. Och visst kan det vara så ibland. Om psykisk ohälsa, missbruk, husdjur, rökning, dödsfall, översvämning, brand eller okunskap som resulterat i en misskött bostad m.m.


Tömning av dödsbo

När man pratar om tömning och städning av dödsbo betyder det att bostaden som personen bott i nu behöver tömmas, städas ur och säljas. Som anhörig är ena alternativet att göra hela denna rensning själv – eller att köpa in tjänsten hos oss. RUT-avdrag får ej användas vid dödsbo (men vid äldreflytt)